Lichtadvies

Advies over LED-verlichting

Het juiste licht voor jou vinden, dat is mijn specialiteit, want licht is een beleving. Samen met jou zoek ik de optimale lichtkleur en lichtsterkte. Ik laat het je ervaren door een proefplaatsing. De LED lampen die ik lever, hebben een gegarandeerde lange levensduur, laag energieverbruik en een lage warmteontwikkeling. Daarmee is LED-verlichting een duurzame keuze. Voor de verdere technische uitvoering werk ik graag samen met de lokale installateur, waarbij ik het proces van A tot Z begeleid.

Dokterskamer met LED verlichting. Hier is gebruik gemaakt van een LED paneel van 60x60 en LED buis in bestaande armatuur
Bespreekkamer met tafel en stoelen verlicht met LED verlichting. Het LED paneel is ontwerp met directe en indirecte lichtverdeling, waardoor comfort en effici├źntie worden gecombineerd
Kantoorruimte waar de oude TL lampen zijn vervangen door LED panelen van 120x30

Soorten en maten

LED-verlichting zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Niet alleen in verschillende kleuren en verschillende wittinten, maar ook voor verschillende armaturen. Van het type halogeenspotje tot TL-buis.

Direct vol licht

Nooit meer wachten tot een spaarlamp is opgewarmd. Een LED-lamp geeft direct vol licht. Ideaal in ruimtes die werken met sensoren, zoals toiletruimtes.

Robuust en duurzaam

LED-lampen zijn stevig en robuust. In tegenstelling tot conventionele lampen kunnen ze tegen een stootje. En wat te denken van de levensduur? 50.000 branduren zijn geen uitzondering meer.

Energiezuinig

Misschien wel het belangrijkste kenmerk van ledlampen: ze zijn 80 tot 90% zuiniger dan gloei- en halogeenlampen. Het rendement is dus enorm als je een kantoorruimte laat voorzien van LED-verlichting.

Ontdek de mogelijkheden van LED verlichting

energiebesparing

Soorten en maten

LED-verlichting zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Niet alleen in verschillende kleuren en verschillende wittinten, maar ook voor verschillende armaturen. Van het type halogeenspotje tot TL-buis.

Besparing-doortikken

Kostenbesparing

Naast de energiebesparing is er ook besparing op de onderhoudskosten door de langere levensduur van LED-verlichting heeft u minder onderhoud nodig aan de lampen in tegenstelling met normale lampen.

projecten

Mogelijkheden

De mogelijkheden bekijken wij aan de hand van je bedrijfsvisie, wensen en huidige lampen. Samen komen we tot een mooi lichtplan