Oplossingen

Oplossing voor LED-verlichting

Wij bieden lichtoplossingen is alle soorten en maten. Zorgen ervoor dat onze oplossing past bij jou behoefte voor licht. Is het nu een wolkenplafond boven de balie of een goed verlichte werkruimte. Wij bekijken samen wat voor jou mogelijk is.

Samen kijken we welke financiële mogelijkheden je hebt en nemen we dit onder de loep om voor jou de beste lamp te selecteren.

Is er voor jou productieproces licht nodig waar goed de kleurstelling zichtbaar wordt, dan kan de kleurtemperatuur van wezenlijk belang zijn.
Is de ruimte ingericht voor videopresentaties, dan wil je graag dat het licht gedempt wordt zodat je niet in een volledige donkere ruimte hoef te zitten.

Dokterskamer met LED verlichting. Hier is gebruik gemaakt van een LED paneel van 60x60 en LED buis in bestaande armatuur

Ontdek de mogelijkheden van LED verlichting

achtergrond-3a65f1b5

Verschillende kleurtemperatuur

Er is keuze uit verschillende kleurtemperatuur. Dit wordt meestal uitgedrukt in Kelvin (K). 3000K geeft een warm-wit licht, 4000K geeft helder-wit licht en 5700K komt overeen met daglicht.

Besparing-doortikken

Besparing & terugverdientijd

8 TL-armanturen met 4x18W tl-buizen per stuk branden 10 uur per dag in een kantoor. Door deze armanturen te vervangen met 8 stuks ledpaneel van 30W levert dit een besparing op van 874kWh per jaar op, wat neer komt op een besparing van 60% is 192 euro per jaar.

De investering en installatie heb je in 3 jaar tijd terugverdiend.

projecten

Vervanging lampen

Je kunt als eerste de TL-buis gemakkelijk vervangen voor een LED-buis. Het armatuur blijft intact. De tweede mogelijkheid is het vervangen van het gehele armatuur. Welke LED-verlichting mogelijkheid wordt toegepast hangt af van het type lichtbron en fitting dat aanwezig is.